Osnivač i zaposleni

BUTMIR d.o.o. danas predstavlja jednu od vodećih bosanskohercegovačkih građevinskih firmi koje djeluju na poljima projektovanja, izvođenja i inžinjeringa.

 

Naša vizija se temelji na ideji gospodina Huseina Hasibovića koji ju je realizovao 1990. godine osnivanjem građevinskog preduzeća. Kao diplomirani inžinjer arhitekture sa višegodišnjim iskustvom, gospodin Hasibović je odlučio da firmu BUTMIR temelji na zaposlenicima koji od osnivanja do danas predstavljaju glavnu snagu našeg društva.

 

Praćenje i implementacija najsavremenijih naučnih i tehnoloških dostignuća našim uposlenicima pomažu da ostvare sve zacrtane ciljeve na veliko zadovoljstvo naših klijenata.

Kako bi u potpunosti odgovorili potrebama naših investitora na raspolaganju im se nalaze djelatnosti:

-Inženjeringa, ugovaranja i konsaltinga;
-Usluge projektnog biroa;
-Usluge izgradnje objekata visokogradnje, usluge zaštite građevinskih jama i duboka fundiranja;
-Stambena izgradnja za potrebe tržišta, industrijski objekti, tuneli i saobraćajnice, infrastrukturni radovi.

 

Zahvaljujući navedenom BUTMIR d.o.o. u stanju je da vlastitim resursima pokrije sve vrste radova u građevinarstvu, od izrade projektne dokumentacije i konsaltinga do izvođenja najkomplikovanijih objekata u oblasti visokogradnje i niskogradnje.
Spomenuta koncentracija znanja i jasno vidljivi realizovani poslovni poduhvati, koji spadaju među najznačajnije u BiH tokom posljednje dvije decenije, daju nam za pravo da za sebe kažemo da smo građevinska organizacija koja posluje prema najzahtjevnijim svjetskim standardima.

Naša tržišna vrijednost, odnosno naše znanje spremno čeka izazove koje nosi budućnost a koji će biti praćeni vrhunskim rezultatima.