PROJEKTNI BIRO

Situacija

Kao projektni biro koji posluje unutar jednog od naznačajnijih građevnskih privrednih subjekata u BiH, orijentisan je prije svega na izvođenje arhitektonskih studija, arhitektonsko projektovanje i inžinjering, nadzor nad izgradnjom objekata te usluge konsaltinga

Tim eksperata, potpomognut savremenom projektnom opremom, osposobljen je za potpunu podršku prilikom realizacije najkompleksnijih projekata u građevinskom sektoru. Naša ekspertiza pomoći će investitorima da svoju zamisao na najefikasniji način pretvore u finalni proizvod, odnosno naše stručno vođenje svih faza razvoja i realizacije jednog projekta doprinijeće najpotpunijem razvoju klijentove vizije.

Projektovanje objekata za različite namjene zahtijeva obimno iskustvo ali istovremeno i nudi mogućnost za stalni napredak u struci, posebno kada se djeluje u sklopu građevinskog društva kakvo je BUTMIR. Kada se tome dodaju inovativnost u vidu usvajanja naprednih naučnih riješenja te inspirativnost stručnog i kreativnog kadra, investitori ne mogu ostati uskraćeni za kompletnu i efikasnu uslugu u pruženu u skladu sa naprednim svjetskim trendovima.

Od početnih konsultacija do ključa u bravi projektni biro pruža najbolja dostupna rješenja uz stalni kontakt sa klijentom kako bi njegova želja postala stvarnost.

25 godina iskustva
Najbolja oprema